Cateringmedewerker geeft belegd broodje aan gast

BEDRIJFSCATERING: UPGRADE JE WERKGELUK!

Binnen ieder kantoor valt een mooi bedrijfsrestaurant te realiseren. Een plek waar je medewerkers even ontspannen, genieten van gezonde maaltijden en bijpraten met collega’s. Welk cateringconcept geeft jullie werkgeluk een upgrade?

BEDRIJFSCATERING: UPGRADE JE WERKGELUK!

Binnen ieder kantoor valt een mooi bedrijfsrestaurant te realiseren. Een plek waar je medewerkers even ontspannen, genieten van gezonde maaltijden en bijpraten met collega’s. Welk cateringconcept geeft jullie werkgeluk een upgrade?

VAN BEDRIJFSKANTINE NAAR BEDRIJFSRESTAURANT

Door de jaren heen is bedrijfscatering enorm veranderd. Vroeger spraken we niet van een bedrijfsrestaurant, maar van een bedrijfskantine. De afgelopen jaren is gezond eten steeds belangrijker geworden. Daarmee veranderde de bedrijfskantine langzaam naar een bedrijfsrestaurant: een prettige plek waar medewerkers zich even kunnen opladen. Waar ze lekker en gezond eten en andere collega’s spreken. Kortom: waar ze energie opdoen om daarna weer aan het werk te gaan.

Cateringmedewerker aan het werk achter buffet

VAN HET NIEUWE WERKEN NAAR BEDRIJFSHORECA

De coronapandemie veranderde de rol van bedrijfscatering opnieuw. Flexibel werken kwam  in een stroomversnelling. Met als gevolg dat er ook buiten lunchtijd behoefte aan catering ontstond. Met bijvoorbeeld een ontbijtje voor wie vroeg begint en een uitgebreide maaltijd voor wie liever tot laat werkt. Bedrijfshoreca waar medewerkers de hele dag terecht kunnen, eisen niet dat er de hele dag cateringpersoneel is. Slimme koelkasten, onbemande kassa’s en apps zijn daar oplossingen voor.

Schuine pijl naar links
Pijl

De voordelen van bedrijfscatering

 • Check

  Niemand is meer tijd kwijt aan het voorbereiden van de lunch voor zichzelf of collega’s.

 • Check

  Samen met collega’s koffiedrinken aan de espressobar of lunchen in het bedrijfsrestaurant geeft positieve energie.

 • Check

  Van goede koffie, gemaakt door een barista, geniet iedereen de hele dag.

 • Check

  Voor wie haast heeft, is er altijd een lekkere en gezonde lunch to-go.

 • Check

  Geen stress meer bij het organiseren van evenementen: de cateringmanager regelt alles!

 • Check

  Je maakt indruk op klanten met een goed verzorgde lunch, lekkere koffie of een gezellige borrel.

Pijl
Pijl

BEDRIJFSCATERING BIJ SMAAK

Bij SMAAK maken we bedrijfscatering net zo uniek als je bedrijf. Elke organisatie is anders en dus zijn overal de eisen en wensen voor catering anders. Daarom snijden wij ons concept op maat voor jouw situatie. Om een passend cateringconcept te ontwikkelen, horen we graag eerst je verhaal. Waar staat je bedrijf voor, hoe zien de werkdagen eruit en wat willen je medewerkers en bezoekers? Dat verhaal vertalen wij naar een uniek cateringconcept dat elke dag bijdraagt aan de sfeer en het succes van jouw bedrijf.

Gast schept salade op
Pijl
Pijl

WAT MAG HET KOSTEN?

Op de vraag wat bedrijfscatering kost, is geen eenduidig antwoord te geven. Dat hangt onder meer af van het aantal gasten, de kwaliteit en variëteit van het aanbod, de gemiddelde besteding en hoeveel je als bedrijf bijdraagt aan de kosten. Het antwoord dat we je wel klip-en-klaar kunnen geven, is dat je bij SMAAK nooit teveel betaalt. Wij berekenen al onze kosten heel transparant zonder marge door. Dat is niet alleen lekker duidelijk, het bespaart je ook veel geld. Benieuwd hoeveel je kunt besparen bij SMAAK? Gebruik dan onze rekentool!