Gasten met belegde broodjes

KANTINE OF BEDRIJFSRESTAURANT?

Of je het nu hebt over een bedrijfskantine of een bedrijfsrestaurant, bij SMAAK begrijpen we dat catering veel meer is dan alleen eten en drinken. We creëren voor jouw medewerkers een cateringconcept dat van hun lunch een dagelijkse belevenis maakt.

KANTINE OF BEDRIJFSRESTAURANT?

Of je het nu hebt over een bedrijfskantine of een bedrijfsrestaurant, bij SMAAK begrijpen we dat catering veel meer is dan alleen eten en drinken. We creëren voor jouw medewerkers een cateringconcept dat van hun lunch een dagelijkse belevenis maakt.

VAN KANTINE NAAR BEDRIJFSRESTAURANT 

Door de jaren heen is bedrijfscatering enorm veranderd. Vroeger spraken we niet van een  bedrijfsrestaurant, maar van een bedrijfskantine. De afgelopen jaren is gezond eten steeds belangrijker geworden. Daarmee veranderde de bedrijfskantine langzaam naar een bedrijfsrestaurant: een prettige plek waar medewerkers zich even kunnen opladen. Waar ze lekker en gezond eten en andere collega’s spreken. Kortom: waar ze energie opdoen om daarna weer aan het werk te gaan.

Schaal belegde broodjes
Pijl

EN VAN ‘T NIEUWE WERKEN NAAR BEDRIJFSHORECA

De coronapandemie veranderde de rol van bedrijfscatering opnieuw. Flexibel werken kwam  in een stroomversnelling. Met als gevolg dat er ook buiten lunchtijd behoefte aan catering ontstond. Met bijvoorbeeld een ontbijtje voor wie vroeg begint en een uitgebreide maaltijd voor wie liever tot laat werkt. Bedrijfshoreca waar medewerkers de hele dag terecht kunnen, eisen niet dat er de hele dag cateringpersoneel is. Slimme koelkasten, onbemande kassa’s en apps zijn daar oplossingen voor.

Pijl
Pijl
Gast schept salade op

EEN BEDRIJFSKANTINE DIE BIJ JE PAST

Bij SMAAK willen we dat eten en drinken een belevenis is. Een dagelijkse belevenis waar je medewerkers energie van krijgen. En vooral een belevenis die precies past bij jouw bedrijf. Bij waar je bedrijf voor staat en wat je medewerkers belangrijk vinden. Bij SMAAK vertalen we het verhaal van jouw bedrijf in een passend cateringconcept. Een bedrijfskantine, een bedrijfsrestaurant of bedrijfshoreca met jullie DNA dus.