Saladebuffet

BEDRIJFRESTAURANT VOOR MEER WERKGELUK

Binnen ieder kantoor valt een mooi bedrijfsrestaurant te realiseren. Een plek waar je medewerkers even ontspannen, genieten van gezonde maaltijden en bijpraten met collega’s. Met SMAAK geef je jullie werkgeluk een upgrade!

BEDRIJFRESTAURANT VOOR MEER WERKGELUK

Binnen ieder kantoor valt een mooi bedrijfsrestaurant te realiseren. Een plek waar je medewerkers even ontspannen, genieten van gezonde maaltijden en bijpraten met collega’s. Met SMAAK geef je jullie werkgeluk een upgrade!

EEN BEDRIJFSRESTAURANT VAN SMAAK 

Bij SMAAK maken je bedrijfsrestaurant net zo uniek als je bedrijf. Elke organisatie is anders en dus zijn overal de eisen en wensen voor een bedrijfsrestaurant anders. Daarom snijden wij als bedrijfscateraar ons concept op maat voor jouw situatie. Om een passend cateringconcept te ontwikkelen, horen we graag eerst je verhaal. Waar staat je bedrijf voor, hoe zien de werkdagen eruit en wat willen je medewerkers en bezoekers? Dat verhaal vertalen wij naar een uniek bedrijfsrestaurant dat elke dag bijdraagt aan de sfeer en het succes van jouw bedrijf.

cateringmedewerkster serveert thee

ETEN, DRINKEN ÉN GASTVRIJHEID

Een bedrijfsrestaurant moet volgens ons zo persoonlijk mogelijk zijn. Voor en achter de schermen. Voor de schermen geven onze vriendelijke medewerkers iedereen een gastvrij welkom. Achter de schermen heb je een vast aanspreekpunt, die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bij SMAAK draait een bedrijfsrestaurant om meer dan eten en drinken. Bij ons draait het ook echt om mensen

Pijl
Pijl

DE VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSRESTAURANT

Twijfel je nog of een bedrijfsrestaurant past bij jouw bedrijf? Hoewel wij er natuurlijk van overtuigd zijn dat er altijd een passend cateringconcept is, hebben we speciaal voor jou een paar voordelen van het hebben van een bedrijfsrestaurant op een rijtje gezet:

 • Check

  Gezond: in een bedrijfsrestaurant kun je je medewerkers allerlei lekkere, gezonde keuzes bieden. Zo voelen ze zich beter in hun vel!

 • Check

  Sociaal: in een bedrijfsrestaurant ontmoeten collega’s elkaar, schuiven ze samen aan tafel en praten ze bij. Dat zorgt voor saamhorigheid. 

 • Check

  Productief: wie goed, gezond en gevarieerd eet en zich verbonden voelt met collega’s heeft meer zin en energie om te presteren.

 • Check

  Efficiënt: met een bedrijfsrestaurant hoeft niemand de deur uit om te lunchen en hoeft niemand lunch te regelen. Dat spaart tijd en geld.

Schuine pijl naar links
Pijl

WAT KOST EEN BEDRIJFSRESTAURANT?

Op de vraag wat een bedrijfsrestaurant kost, is geen eenduidig antwoord te geven. Dat hangt onder meer af van het aantal gasten, de kwaliteit en variëteit van het aanbod, de gemiddelde besteding en hoeveel je als bedrijf bijdraagt aan de kosten. Het antwoord dat we je wel klip-en-klaar kunnen geven, is dat je bij SMAAK nooit te veel betaalt. Als bedrijfscateraar berekenen wij al onze kosten heel transparant zonder marge door. Dat is niet alleen lekker duidelijk, het bespaart je ook veel geld. Benieuwd hoeveel je kunt besparen bij SMAAK? Gebruik dan deze rekentool:

B'appie app