met roomkaas, beenham, eiersalade & kaas | voor 6 stuks
Ingrediënten:
1 stuks tafelbonk (groot brood)
150 gram roomkaas-bieslook
6 plakken beenham
6 plakken jonge kaas
150 gram eiersalade
350 gram tomaat (in plakjes)
½ stuks komkommer (in dunne plakjes)
50 gram rucolamix
100 gram rode ui (in fijne ringen)
Bereidingswijze:
- Bak de tafelbonk volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Laat volledig afkoelen.
- Snijd de tafelbonk twee keer in de lengte door.
- Beleg de onderste laag met eiersalade, beenham en sla.
- Leg de middelste laag brood er op en besmeer deze roomkaas en beleg met kaas, komkommer en tomaat.
- Leg de bovenste laag brood er op en snij de tafelbonk om 6-7 stukken.
- Presenteer met een lange prikker.