receptenBroodje donders delicieus

met roomkaas, beenham, eiersalade & kaas | voor 6 stuks

Ingrediënten:

1 stuks                tafelbonk (groot brood)

150 gram           roomkaas-bieslook

6 plakken           beenham

6 plakken           jonge kaas

150 gram           eiersalade

350 gram           tomaat (in plakjes)

½ stuks               komkommer (in dunne plakjes)

50 gram              rucolamix

100 gram           rode ui (in fijne ringen)

Bereidingswijze:

  1. Bak de tafelbonk volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Laat volledig afkoelen.
  2. Snijd de tafelbonk twee keer in de lengte door.
  3. Beleg de onderste laag met eiersalade, beenham en sla.
  4. Leg de middelste laag brood er op en besmeer deze roomkaas en beleg met kaas, komkommer en tomaat.
  5. Leg de bovenste laag brood er op en snij de tafelbonk om 6-7 stukken.
  6. Presenteer met een lange prikker.