met gegrilde courgette en Mortadella | voor 3 broodjes
Ingrediënten:
1 stuks ciabatta van ca. 300 gram
8 plakken Mortadella
300 gram gegrilde courgette
300 gram zwarte olijventapenade
15 gram basilicum
extra vierge olijfolie
citroensap
vers gemalen zwarte peper
hamburgerzakje (kraft)
Bereidingswijze:
- Bak de ciabatta af volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat volledig afkoelen.
- Ontdooi de gegrilde courgette volgens de aanwijzing op de verpakking. Besprenkel met wat citroensap en extra vierge olijfolie.
- Halveer de ciabatta over de lengte.
- Besmeer beide kanten met de tapenade en beleg de onderste helft met de gegrilde courgette.
- Verdeel (drapeer) de Mortadella over de courgette en garneer met basilicum.
- Sluit de ciabatta en snijd in 3 gelijke stukken. Serveer 1 stuk in een hamburgerzakje.