Voor 12 stukjes
Ingrediënten:
200 gram roomboter, ongezouten
200 gram pure chocolade 70% cacao
2 stuks eieren
250 gram bruine basterdsuiker
80 gram bloem, gezeefd
60 gram cacaopoeder, gezeefd
200 gram verse (of diepvries) frambozen
Bakvorm van 20 x 30
Bakpapier
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Vet de bakvorm in en bekleed deze met bakpapier.
- Verwarm de roomboter en de en de chocolade au bain-marie.
- Doe de eieren en bruine basterdsuiker in de kom en meng deze goed door elkaar.
- Het de bloem en het cacaopoeder en spatel deze door het suikermengsel.
- Schenk het chocolademengsel erbij en meng het geheel met een spatel door elkaar heen.
- Giet het chocolademengsel in de bakvorm, verdeel de frambozen er overheen en druk in het chocolademengsel.
- Schuif de bakvorm in het midden van de voorverwarmde oven en bak de brownie voor 45-50 minuten.
- Laat de brownie volledig afkoelen in de vorm, haal hem eruit en snijd in 12 stukjes.