Gast schept salade op

Over Smaak

SMAAK Bedrijfscatering is groot genoeg om consequent kwaliteit te bieden in aanbod, gastvrijheid, service en efficiëntie. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om jou en je medewerkers altijd persoonlijke aandacht te geven. We laten je heel graag ervaren hoe persoonlijk SMAAK is. Wil je koffie, thee of wat anders?

Over Smaak

SMAAK Bedrijfscatering is groot genoeg om consequent kwaliteit te bieden in aanbod, gastvrijheid, service en efficiëntie. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om jou en je medewerkers altijd persoonlijke aandacht te geven. We laten je heel graag ervaren hoe persoonlijk SMAAK is. Wil je koffie, thee of wat anders?

0
2012, het begin van SMAAK. Het jaar waarin Jan en Hans hun droom waar maakte.
0
SMAAK verzorgd al bij 57 locaties, en counting, dagelijks de catering.
0
SMAAK heeft 147 Smaakmakers die dagelijks lunches bereiden en de beste koffies zetten.
0
Dagelijks genieten er gemiddels 4032 gasten van een lunch bereid door een Smaakmaker.

SMAAK: HOE HET BEGON

Jan en Hans vonden elkaar in hun gevoel voor gastvrijheid en ideeën over catering. Na hun jarenlange ervaring bij grote cateraars besloten ze hun ideaalbeeld van bedrijfscatering om te zetten in een concreet plan. Dat werd SMAAK Bedrijfscatering. Wat begon op een zolderkamer in Soest, groeide uit tot een cateringbedrijf met tevreden klanten op meer dan vijftig locaties in Nederland. 

Vers belegde broodjes

PASSEND CATERINGCONCEPT

Bij SMAAK willen we dat eten en drinken een belevenis is. Een dagelijkse belevenis waar je medewerkers energie van krijgen. En vooral een belevenis die precies past bij jouw bedrijf. Bij waar je bedrijf voor staat en wat je medewerkers belangrijk vinden. Bij SMAAK vertalen we het verhaal van jouw bedrijf in een passend cateringconcept. Catering met jullie DNA dus.

Schuine pijl naar links
Pijl

LOKAAL, DUURZAAM EN VERS

Met goede bedrijfscatering laat je zien dat je aandacht voor je medewerkers hebt. Met de catering van SMAAK doe je nog wat extra’s. Want wij kiezen graag voor producten die beter zijn voor het milieu, liever voor dieren en eerlijker voor mensen.
Als voorbeeld: door lokale producten te gebruiken, steunen we de boeren uit de omgeving én verminderen we de afstand die voedsel aflegt.

LOKAAL, DUURZAAM EN VERS

Met goede bedrijfscatering laat je zien dat je aandacht voor je medewerkers hebt. Met de catering van SMAAK doe je nog wat extra’s. Want wij kiezen graag voor producten die beter zijn voor het milieu, liever voor dieren en eerlijker voor mensen.
Als voorbeeld: door lokale producten te gebruiken, steunen we de boeren uit de omgeving én verminderen we de afstand die voedsel aflegt.

ETEN, DRINKEN ÉN GASTVRIJHEID

Bedrijfscatering moet volgens ons zo persoonlijk mogelijk zijn. Voor en achter de schermen. Voor de schermen geven onze vriendelijke medewerkers iedereen een gastvrij welkom. Achter de schermen heb je een vast aanspreekpunt, die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Bij SMAAK draait het om meer dan eten en drinken.

Bij ons draait het ook echt om mensen.

Cateringmedewerkster geeft gast koffie
Pijl
Pijl

GELUKKIGE
SMAAKMAKERS

Zo gelukkig als we jouw medewerkers willen maken, zo gelukkig willen we ook dat onze eigen medewerkers zijn. We leren ze het liefst zo persoonlijk mogelijk kennen, zodat we weten we waar ze écht blij van worden. En dus ook weten hoe we daaraan kunnen bijdragen. Zijn onze Smaakmakers gelukkig, dan zijn ze nóg beter in staat om jouw medewerkers gelukkig te maken. Zo maakt SMAAK iedereen blij!

  • Gerhard

    Gerhard

    Oprechte aandacht geven aan onze gasten, onze opdrachtgevers en onze medewerkers is waar ik en SMAAK voor staan. Gedurende mijn jarenlange carrière als rayonmanager in de bedrijfscatering heb ik ervaren dat dit de basis is voor een succesvolle samenwerking. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten en zorgen samen dat dit wordt waargemaakt.

     

    Neem contact op met Gerhard

  • Hans

    Hans

    Mensen verbinden met eten en drinken is mijn vak. ‘Hans Hospitality’ noemen mensen mij vaak met een knipoog. Na vele jaren bij cateraars weet ik hoe je met concepten, mensen en producten gastvrijheid smaak kunt geven. Met ons maatwerk maken wij het verschil.

     

    Neem contact op met Hans

  • null

    Evelien

    Mensen zijn de kracht van elk bedrijf. Medewerkers aandacht geven levert een onweerstaanbare positieve energie op. Als personeelscoördinator bij SMAAK weet ik het beste uit mensen te halen, zodat zij er volop voor uw gasten kunnen zijn. Die zijn op hun beurt weer de kracht van uw bedrijf. Zo plukken we samen de vruchten.

     

    Neem contact op met Evelien

  • null

    Frederica

    RPS en ik zijn een perfecte match!! Ik kan wel zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit hier. Saskia en Matthew geven me enorm veel vertrouwen, wat eraan bijdraagt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik kan me geen betere werkplek wensen.

  • null

    Sheila

    Bij Smaak ben je absoluut geen nummer. Iedereen is zo vriendelijk, je wordt altijd op een geweldige manier geholpen. Wat ik ook zo fijn vind aan Smaak, is dat ze je veel vertrouwen geven op je eigen locatie en je daardoor veel vrijheid hebben.

    Love my job!

  • null

    Saskia

    Hospitality zit in mijn DNA, ik ben een no-nonsense manager met veel passie en energie. In de rol van regiomanager denk ik graag creatief met de opdrachtgever mee.

    Daarbij zal ik zeker niet vergeten de gast centraal te stellen, successen te vieren en tevredenheid bij de opdrachtgevers te creëren.

     

    Neem contact op met Saskia

  • null

    Matthew

    Ik ben opgegroeid in de horecazaak van mijn ouders. Zodoende was de stap voor mij om te gaan werken in de horeca niet groot. Ik hou van mensen met passie voor het vak. In de rol van projectmanager ben ik intermediair tussen de regiomanager en de smaakmakers.

     

    Neem contact op met Matthew

  • Dave van Meersbergen

    Dave

    Hospitality betekent gastvrijheid, dat is precies wat wij onze gasten bieden. Als smaakmakers zorgen wij ervoor dat onze gasten zich op hun gemak voelen. Onze gasten een beleving geven. Maar ook vooral onze medewerkers centraal stellen.

     

    Dat is waar Smaak voor staat!

     

    Neem contact op met Dave

  • null

    Kees

    Passie voor eten en drinken! Dat is mijn drijfveer en dat probeer ik op onze Smaakmakers over te brengen. Dagelijks met elkaar onze gasten aangenaam blijven verrassen. Het gaat om de kleine dingen in de hospitality, maar die zijn wel bepalend voor de beleving van de gast en opdrachtgever.

     

    Neem contact op met Kees

  • null

    Debby

    Bij Smaak is de sfeer gemoedelijk en no-nonsense, iedereen is gelijk en behulpzaam. Ik waardeer het enorm dat ik hier gewaardeerd wordt om wie ik ben en wat ik doe. Een hele fijne werksfeer waardoor ik al sinds 2018 met veel plezier naar m’n werk ga.

  • null

    Jan

    Gastvrijheid zit in mijn genen. Vanaf het moment dat ik kon lopen, ging ik in de zaak van mijn ouders met de bitterballen rond. Bij grote cateraars leerde ik wat opdrachtgevers écht willen. Ik startte SMAAK om met maatoplossingen nog beter op die wensen in te spelen.

     

    Neem contact op met Jan

  • null

    Janine

    Na jarenlange werkervaring in de Horeca heb ik mij op administratief vlak ontwikkeld. Op deze manier ben ik een goede aanvulling binnen het team van Smaak om alles in goede banen te leiden en om klanten en werknemers optimaal van dienst te kunnen zijn. Bij Smaak werk ik op de Backoffice als spin in het web, voor de meest uiteenlopende vragen ben ik beschikbaar!

     

    Neem contact op met Janine

  • null

    Daveny

    Mijn collega’s bij SMAAK hebben me met veel liefde en geduld ontvangen. Ik kan zeker zeggen dat ik me hier thuis voel en dat ik er trots op ben om voor SMAAK te werken!

  • Eddy

    Eddy

    Sinds 1 oktober 2023 ben ik in dienst gekomen bij Smaak. Voor mij voelde dit als een warm bad. Een leuke club mensen met passie voor eten en drinken. Maar ook de persoonlijke benadering naar de mensen die voor Smaak op de diverse locaties werken. Deze twee aspecten spreken mij ook zeer aan, ze vertegenwoordigen waar ik voor sta: het wij-gevoel!”

     

    Neem contact op met Eddy

  • Suzanne

    Suzanne

    Na vele jaren in de horeca en interieurbranche gewerkt te hebben, waarbij de medewerkers voor mij centraal stonden, kwam ik eind 2023 bij Smaak terecht. Een enorm enthousiaste groep mensen met allen dezelfde passie voor hospitality en food. Naast de planning pak ik naast Evelien het HR-stuk vast, om het samen voor de groeiende club Smaakmakers in goede banen te leiden.

     

    Neem contact op met Suzanne

  • null

    Vacatures

    Ook Smaakmaker worden? Check dan onze vacatures!

    Vacatures

Schuine pijl naar links
Pijl

WINNAAR GOUDEN CATERING: Angie

Wat zijn we trots op onze Angie! Zij won de Gouden CateRing voor ‘Leukste Collega’ 2022. Dik verdiend natuurlijk!
Angie werkt al jaren als Keukencoach bij SMAAK en is op veel van onze locaties een bekend gezicht. Ze staat altijd klaar om hulp te bieden, nieuwe Smaakmakers in te werken en collega’s te vervangen die ziek zijn of op vakantie gaan. Wat ze ook doet, ze doet het met een grote glimlach op haar gezicht.

Winnaar Gouden CateRing Angie

WINNAAR GOUDEN CATERING: Angie

Wat zijn we trots op onze Angie! Zij won de Gouden CateRing voor ‘Leukste Collega’ 2022. Dik verdiend natuurlijk!
Angie werkt al jaren als Keukencoach bij SMAAK en is op veel van onze locaties een bekend gezicht. Ze staat altijd klaar om hulp te bieden, nieuwe Smaakmakers in te werken en collega’s te vervangen die ziek zijn of op vakantie gaan. Wat ze ook doet, ze doet het met een grote glimlach op haar gezicht.

Winnaar Gouden CateRing Angie