Ben jij een zelfstandige cateringmedewerker en wil je graag op verschillende locaties werken? Kun jij een bedrijfsrestaurant runnen op zo’n manier dat je gasten én collega’s elke dag enthousiast maakt? Ben je thuis in bedrijfscatering, een slimme spil in processen en flexibel inzetbaar? Dan willen wij je graag ontmoeten!
Ons, dat is SMAAK: de bedrijfscateraar die groot genoeg is om klanten sterke concepten voor te schotelen en klein genoeg om écht op maat mee te denken.
Op verschillende cateringlocaties in Noord-Brabant krijg je een vrije, zelfstandige rol als cateringmedewerker of je werkt in teamverband in één van onze bedrijfsrestaurants. Een rol waarin je gasten elke dag weet te verrassen en je collega’s op locatie ondersteunt en vervangt in de dagelijkse werkzaamheden, ook avonddiensten. Jij wordt een smaakmaker: inzetbaar op verschillende locaties!
Heb je naast een goed gevoel voor gastvrijheid en culinaire creativiteit ook passie voor eten en drinken? Ben je bekend met alle facetten van bedrijfscatering en weet je wat het is om je handen uit de mouwen te steken? Woon je in regio Noord-Brabant?
Dan willen we graag met jou om tafel! Wij zullen je dan meer vertellen over deze functie.
Deze functie biedt:
- 25-30 uur per week leuk en afwisselend werk met enthousiaste collega’s
- Salaris en reiskostenvergoeding conform cao
- 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (op basis van 40 uur per week)
Enthousiast? Mail dan je motivatie samen met je cv naar evelien@smaak-bedrijfscatering.nl