Ben jij een georganiseerde cateringtopper? Kun jij een bedrijfsrestaurant runnen op zo’n manier dat je gasten én medewerkers elke dag enthousiast maakt? Ben je thuis in bedrijfscatering, een slimme spil in processen en flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag? Schotel jezelf dan aan ons voor!
Op verschillende cateringlocaties in de regio Midden-Nederland, krijg je een leuke rol als catering-topper van onze foodconcepten. Een rol waarin je gasten elke dag weet te verrassen. Als zelfstandig Cateringbeheerder in de regio, ben jij de gastheer of gastvrouw die zorgt dat alles op rolletjes loopt: van het bereiden van mooie lunchgerechten tot inkoop & budgetbewaking en tot promotie van je heerlijke lunchgerechten. Jij wordt een smaakmaker van SMAAK, inzetbaar op verschillende locaties!
Heb je naast een goed gevoel voor gastvrijheid en culinaire creativiteit ook passie voor eten en drinken? Ben je bekend met alle facetten van bedrijfscatering en weet je wat het is om zelf je handen uit de mouwen te steken? Woon je in regio midden Nederland en ben je thuis in HACCP? Spreek je Nederlands en de taal van onze klanten?
Dan willen we heel graag met jou om tafel! Wij zullen je vervolgens vertellen over minimaal 25 tot 30 uur per week werk, een mooi salaris conform cao, een auto van de zaak en veel verantwoordelijkheid.
Enthousiast? Mail dan je motivatie samen met je cv naar evelien@smaak-bedrijfscatering.nl