Ben jij een georganiseerde gastheer of gastvrouw? Kun jij een bedrijfsrestaurant runnen op zo’n manier dat je gasten én medewerkers elke dag enthousiast maakt? Ben je thuis in bedrijfscatering, een slimme spil in processen en flexibel inzetbaar? Schotel jezelf dan aan ons voor!
Op verschillende catering-locaties in omgeving Utrecht krijg je een zelfstandige rol als uitvoerder van onze foodconcepten. Een rol waarin je gasten elke dag weet te verrassen. Als Cateringmedewerker in de regio ben jij de gastheer of gastvrouw die zorgt dat alles op rolletjes loopt: van inkoop tot budgetbewaking en van logistiek & bereiding van mooie lunch gerechten tot promotie. Jij wordt een smaakmaker van SMAAK, inzetbaar op verschillende locaties!
Heb je naast een goed gevoel voor gastvrijheid en culinaire creativiteit ook passie voor eten en drinken? Ben je bekend met alle facetten van bedrijfscatering en weet je wat het is om je handen uit de mouwen te steken? Woon je in regio midden Nederland en ben je thuis in HACCP? Spreek je Nederlands, Engels en de taal van onze klanten?
Dan willen we graag met jou om tafel! Wij zullen je vervolgens vertellen over minimaal 20-30 uur per week werk, een mooi salaris conform cao en veel verantwoordelijkheid.
Ben jij enthousiast en wil je graag als smaakmaker aan het werk? Dan willen we heel graag met jou om tafel.
Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar evelien@smaak-bedrijfscatering.nl