blogLogo Smaak Bedrijfscatering

De economie, de zorg, het milieu: bij de verkiezingen gaat het om grote thema’s. Iedere vier jaar hebben we wat te kiezen. Maar willen we niet wat vaker onze stem laten gelden? Ook over belangrijke bijzaken in het leven, zoals wat er op onze lunchtafel staat?

Gesprek van de dag
Iedereen kijkt elke dag uit naar de lunch: een moment om ons even op te laden en bij te praten met collega’s. Natuurlijk maakt het dan uit wat er op tafel staat. Een verrassend lekkere lunch is al snel het gesprek van de dag. We praten er nog liever over dan het weer en de politiek: daar hebben we ook niet veel invloed op. Op het lunchaanbod wel. Nou ja, in de cateringconcepten van SMAAK in ieder geval.

Druk op de knop
Of er fruitsmoothies op het menu staan, of die lekkere quiche met spinazie voor altijd op de kaart komt, of het broodje Hollandse garnalen een vaste dag verdient, of het verse bananenbrood er vaker ligt: wat ons betreft kunnen medewerkers overal hun stem op uitbrengen. Niet met ingewikkelde enquêteformuliertjes die niemand invult en die steeds kwijtraken, maar met een druk op de knop. We leggen bij de afruimtafel gewoon een iPad neer, waar restaurantbezoekers snel één vraag op beantwoorden. Daar komt geen rood potlood aan te pas.

Tevredenheid vergroten
Die vraag kan elke dag anders zijn en kan ook gaan over iets anders dan het menu. Over de openingstijden bijvoorbeeld, de service, de sfeer: wat dan ook. Dat wil zeggen, niet over het weer of de politiek natuurlijk. Maar verder over alles waar we invloed op hebben en waar we de tevredenheid van uw medewerkers mee vergroten. En dus uw tevredenheid. Wij zien het elke dag in de praktijk: laat medewerkers meebeslissen en ze laden met nog meer liefde hun batterij op aan de lunchtafel.

Meest democratische cateraar
Eigenlijk is SMAAK de meest democratische cateraar. Zo democratisch als u wilt, want samen bekijken we welke vragen we uw medewerkers stellen. In onze concepten geven we onze gasten graag elke dag invloed. Gewoon in uw eigen stemlokaal. Eh, bedrijfsrestaurant bedoel ik.

Jan van der Meij