We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar het is echt waar! Plukon Ommel heeft de Gouden CateRing 2023 in de wacht gesleept!

Gouden CateRing 2023

Plukon Ommel wint de Gouden CateRing 2023!

Trots op dit topteam!

We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar het is echt waar! Plukon Ommel heeft de Gouden CateRing 2023 in de wacht gesleept!  Met maar liefst 6228 stemmen online hebben ze deze prijs meer dan verdiend. Het is een bekroning op al het harde werk, de toewijding en de geweldige sfeer binnen het team.

Plukon Ommel wint de Gouden CateRing 2023!

Trots op dit topteam!

We kunnen het nog nauwelijks geloven, maar het is echt waar! Plukon Ommel heeft de Gouden CateRing 2023 in de wacht gesleept! Met maar liefst 6228 stemmen online hebben ze deze prijs meer dan verdiend. Het is een bekroning op al het harde werk, de toewijding en de geweldige sfeer binnen het team.

Van strubbelingen naar succes

In het begin was het best lastig, maar kijk nu eens waar ze staan – ze zijn uitgegroeid tot een top team! Ze regelen alles zelf en hebben het ontzettend fijn met elkaar. Plukon Ommel is booming, met ongeveer 200-300 gasten die dagelijks van heerlijke maaltijden genieten.

Cateringmedewerkers team Plukon tijdens uitreiking Gouden CateRing

Meer dan collega’s

Wat ze echt onderscheidt is de band die ze met elkaar hebben opgebouwd. Ze delen lief en leed, staan altijd voor elkaar klaar en organiseren regelmatig gezellige uitjes. Na een lange werkdag genieten ze samen van een heerlijke maaltijd en een borrel. Dat is pas teamwork!

Feestvieren zit in hun bloed

Afgelopen jaar vierde SMAAK Bedrijfscatering haar 10-jarig bestaan en natuurlijk waren ze erbij om het feest compleet te maken. Als de grootste gangmakers kwamen ze opdagen: uitgedost met gekke zonnebrillen, snorren en kleurrijke lampjes. De volgende dag stonden ze gewoon weer paraat: business as usual!

Cateringmedewerkers team Plukon tijdens uitreiking Gouden CateRing

Trots, en dan nog een beetje meer

We zijn enorm trots: trots op hun prestaties, trots op hun team en trots op het winnen van de Gouden CateRing 2023. Deze prijs is de beloning voor hun harde werk en bevestigt hun passie voor catering.

Proost op team Plukon Ommel 🥂!