De architecten, ingenieurs en adviseurs van Sweco houden al sinds 1954 kantoor in De Bilt. In 2022 klopte Sweco bij ons aan met de vraag om samen hun bedrijfsrestaurant duurzaam in te richten en te exploiteren. Een vraag die ons goed past!
Sweco
SAMENWERKEN AAN EEN DUURZAAM CONCEPT
De architecten, ingenieurs en adviseurs van Sweco houden al sinds 1954 kantoor in De Bilt. In 2022 klopte Sweco bij ons aan met de vraag om samen hun bedrijfsrestaurant duurzaam in te richten en te exploiteren. Een vraag die ons goed past!
Vers en met minder verspilling
Bij Sweco introduceerden we een totaalconcept dat duurzaam is van de inkoop tot de bereiding en van de presentatie tot de afvalverwerking. Verse en regionale producten spelen de hoofdrol. Het dagelijkse aanbod bestaat uit huisgemaakte soep, een kleurrijke saladebar, smakelijke maaltijdsalades, vers belegde broodjes en warme maaltijden. In het concept gaan we op verschillende manieren verspilling zo veel mogelijk tegen.
Minder plastic in de afvalbak
Wat we ook graag voorkomen bij Sweco is plastic afval. Daarom besloten we bijvoorbeeld om vleeswaren en kaas niet langer in plastic portieverpakkingen aan te bieden, maar op schalen te presenteren. Dat ziet er niet alleen mooier uit, maar is ook beter voor het milieu.
Het resultaat van de samenwerking met Sweco is een duurzaam bedrijfsrestaurant. Een concept dat we ook stap voor stap duurzamer maken door onszelf elke dag af te vragen wat er beter kan.
Opdrachtgever Sweco